20100221



ni ser det jag ritat till? Chesters ögonlock är på halva hans ögon, hela tiden! han ser pittögd ut, hela tiden. stackarn! vad kan ha hänt med honom? vi frågade Therese igår, och hon sa att han kan ha mask i magen?
mask?! tänkte vi. han är ju innekatt? kan det vara så att de som vi köpte Bosse av, myglade med att han inte var avmaskad? Bosse har problem med bajs. vi måste tömma kattlådan nästan varje dag och det luktar as hela tiden. inte kul att bo i en stank! inte kul för honom hela tiden om han är lös i magen konstant. kan det också vara mask? vet ni läsare något om det?

vi kunde iaf köpa avmaskning på Apoteket, imorgon är det dags att gå dit.

3 kommentarer:

  1. det tar ca 2 timmar med pauser för att vila armarna ;P har gjort det förut ;) ja vi hoppas på fler medaljer ikväll! vore kul om helena kunde lyckas tycker jag :) attans osis du har med bullarna då! men dom gick säkert att äta ändå ;D kramar

    SvaraRadera
  2. Det är inte omöjligt att han kan ha mask. Även innekatter kan få det. Jag tyckte också att det lät konstigt, men då är det :p Prova avmaska han och se om det blir bättre ;) Annars är det väl bara att åka till veterinären om han inte blir bättre!

    Hoppas allt är bra annars!

    // Carro

    SvaraRadera
  3. Att de inre ögonlocken är indragna i ögonen kan bero på att han är uttorkad till följd av diaréerna. När ni ska ner på apoteket imorgon så köp även Resorb Junior och ge honom det så han får ersättning för den vätska han förlorar via sin lösa avföring. Sedan är det bra att ersätta maten med skonkost tills diaréerna ger med sig, istället för vanlig kattmat så ge honom överkokt ris, kokt torsk, kokt kyckling/köttfärs. Blir han slö eller om han får feber (eller om inte diaréerna ger med sig) så måste ni kontakta veterinär. Men det allra viktigaste nu är att magen och tarmen får vila med skonkost och att han får i sig vätska! Hoppas han kryar på sig snart och att mina råd är till någon hjälp!

    SvaraRadera